2012. november 28., szerda

A cigány és a "baleset".

Amíg ennek a feka állatnak a felesége terhesen próbálta a háztartást ellátni, addig maga az állat sikerrel járt.
Felcsinált egy magyar nőt. A nőnek 2 gyermeke volt és élettársa 12 éve. Nem éppen fényesen éltek, éppen a bankszerződésük volt felmondás alatt és ez a cigány féreg ezt az időt használta ki. Lelki vigaszt és segítséget ígért az asszonykának. Hülyítette, édesgette, míg meg nem történt aminek meg kellett történnie. Kapcsolatuk majdnem 2 évig tartott. Amikor az asszonykának gyakni volt kedve - vagy a cigánynak - a gyerekeket a mit sem sejtő apukára hagyták és elmentek "boldoggá tenni egymást".
Tették ezt a cigány kisebbségi önkormányzat irodájában, ahol nappal több -  nem agyonmosdatott, retkes cigány múlatta az idejét. Szín erotika lehetett a tetvek és a mocsok tetején szexelni. Nem beszélve a szagról, ami az irodának már a falaiból is áradt.
Aztán 10 - 15 perc alatt végeztek mindennel. Ebben természetesen a tisztálkodás nincs benne, mert az egyiknek sem erős oldala - na meg igény sem volt rá. (Mitől is lett volna? A hely fílingjétől?) De az asztalon rendet kellett rakni.

És mindenki ment a maga útjára tovább. Ez nappal történt, senkinek szemet nem szúrt.
Cigányvezér ment a feleségéhez, kurva a gyerekeihez és a párjához. Majdnem két éven át!
Amíg - mint említettem - a magyar nő terhes lett. Nem lehetett kimagyarázni, hogy két fehér embernek hogyan születik cigány gyereke.
És kitört a vihar.
Rafael Oszkárunk - jó cigányhoz illően - tagadott mindent.
De a magyar nő elé állt és kérdezte vállalja - e a gyereket. Természetesen nem vállalta, mert miért is tette volna?
Egyszerű retkes cigány, jellemtelen és ennyit tud. Ezen bukott szinte mindent.
Itt folytatom, de már csak holnap. Fejlemény van, csak győzzem írni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése